ANA VEČERAS ULAZI U ELITU - Sada se zvanično oglasila i potvrdila, pa ovim potezom podigla veliku prašinu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 17:54

ANA VEČERAS ULAZI U "ELITU" - Sada se zvanično oglasila i potvrdila, pa ovim potezom podigla veliku prašinu?

Mnogi su zbunjeni!

Televizija Pink večeras je najavila vanredno ubacivanje u "Elitu", a po društvenim mrežama se već nagađa ko bi to moga da se pridruži 56 takmičara koji su ušli u prvom krugu, kad je bilo veliko otvaranje, pre tačno sedam dana.

Objava bivše zadrugarke Ane Spasojević na društvenoj mreži Instagram zbunila je njene pratioce, zbog čega su posumnjali da će baš ona večeras kročiti u Belu kuću.

Ona se oglasila putem storija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okačila je fotografiju, na kojoj je samo pisao današnji datum i vreme, a uz to dodala:

- Vidimo se za par meseci - napisala je Ana uz emotikon koji plače od smeha i ruke koja maše, nakon čega je izbrisala stori i iznenadila mnoge, a da li je produkcija reagovala zbog ove objave ili je reč o nečemu drugom, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Ana je bila učesnica pete i šeste sezone rijalitija "Zadruga", gde uopšte nije imala sreće u ljubavi. U prvom njenom učešću dosta je povezivana sa pobednikom iste sezone, Dejanom Dragojevićem, ali ona simpatije prema njemu nikad nije priznala, već je uvek isticala da su drugari.

U šetstoj sezoni je na samom početku ušla u jako prisno druženje sa Markom Markovićem, prema kojem je iskreno priznala svoja osećanja, ali i pored priča da su svašta radili po štekovima i krevetima, njih dvoje nikad nisu bili u zvaničnoj vezi. Spasojevićeva je samo bila nekoliko dana u ljubavnoj vezi sa Bilalom Brajlovićem, koja je prekinuta kad se Maja Marinković umešala u nju i preotela ga, a ona je do kraja svog učešća nastavila da pati za njim, zbog čega je trpela jako velike osude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.