ANA UZVRATILA UDARAC KAČAVENDI! Besno obraćanje Ćurčićeve kumi: Pravi mi problem, htela je da sve bude javno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 20:24

ANA UZVRATILA UDARAC KAČAVENDI! Besno obraćanje Ćurčićeve kumi: "Pravi mi problem, htela je da sve bude javno!"

Puklo prijateljstvo preko noći!

 Već danima se spekuliše o odnosu Milene Kačavende i Ane Ćurčić. Milena je sve vreme bila uz Anu dok je ona boravila u "Zadruzi". Međutim, Ani se nije dopalo što su neke informacije dospele u javnost i što je Milena pokazala pisma koje joj je slao Zvezdan Slavnić iz zatvora.

Nakon izlaska iz rijalitija Ana je demantovala neke kumine izjave. Ono što je Milenu najviše zabolelo je što je ni u jednom trenutku nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbranila kada su je napali da je uzela novac od fanova. Čak je i Ana rekla da novac nije došao u njene ruke, a da je dobila dokaze o uplati od strane fanova.

Milena se danas prvi put oglasila o ovoj temi u svom lajv uključenju na Instagramu. Ona je demantovala da je uzimala novac i otkrila da su se razne malverzacije dešavale u Aninim fan grupama. 

Nakon ovog Mileninog obraćanja, oglasila se i Ana na svom Instagram profilu.

- Ja Milenu poštujem, ne znam šta se desilo. Trebalo je da se vidim sa njom, ali ona je odlučila da izađe javno i iznese neke informacije, mislim da je ovo tek sad preterivanje. Ja sam ostala korektna, zvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način, kako je ona htela. Moj život je u pitanju i mislim da je kulturno da se poštuje ono kako ja odlučim, šta je tačno, šta nije, to je moja stvar i ja to najbolje znam. Neosporavam da me je iko branio, zahvalna sam, ali ovo mi se ne sviđa. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali očigledno ona ima potrebu da sve bude javno. Ja nemam potrebu za tim, nisam htela da dozvolim da novinari prave priču od ovoga, ali ona želi da odbrani sebe, iako nema za šta da se brani... Šta da kažem, pravi mi problem, ali nema veze - istakla je Ana u svom "lajvu".

Šta je sve Milena rekla saznajte u video prilogu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.