ANA SEVIĆ TRAŽILA PARE OD OSIGURANJA DOK JE DARKO BIO U KOMI! GROZOMORNO: Htela da zaradi na nesreći dok se Lazić borio za život!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA SEVIĆ TRAŽILA PARE OD OSIGURANJA DOK JE DARKO BIO U KOMI! GROZOMORNO: Htela da zaradi na nesreći dok se Lazić borio za život!

Strašno Sevićka, kao još uvek zakonita supruga, na dan stravičnog udesa pokušala je da naplati pevačeve teške telesne povrede

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Darko ostaje bez osiguranja zbog droge u krvi?! Ana šokirana zbog odluke njegove majke!

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2018, 11:23

Pisalo se da Ana Sević, još uvek zakonita supruga pokušava da uzme novac od osiguranja. Evo o čemu se radi! Pevač Darko Lazić je mogao da dobije 65.000 evra za lečenje ali ostaje bez osiguranja zbog droge u krvi. Ana šokirana zbog odluke njegove majke!..Ana je pre nekoliko godina uplatila životno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.