ANA, RODI BEBU, OVO JE BOLESNO...! Koraćevu napali zbog ODNOSA prema PSIMA, a onda se oglasila Luna

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 21:29

"ANA, RODI BEBU, OVO JE BOLESNO...!" Koraćevu napali zbog ODNOSA prema PSIMA, a onda se oglasila Luna

Žestoka kritika na račun Koraćeve...

Ana Korać i Luna Đogani od kako su postale učesnice rijalitija "Zadruga" pominju svoje pse, rase pomeranac, te svaka od njih ima po dva koje zovu "sin", "ćera"...

Koraćeva na sve načine pokušava da ugodi svojim psima pa je tako objavila viddeo gde je njen novi pas Stiker, u maloj kolevci, koji je nazvala "Stikerov kutak":

- Jao bre, znaš kad bi moja ćera sedela tako? Nikad - napisala je Đoganijeva u komentaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodala emotikone srca, a onda se oglasila i jedna od pratiteljki Koraćeve, koja je imala kritiku na račun Ane i njenog odnosa prema psu:

- Ana, draga, bolje rodi bebu i ugađaj joj. Ovo je lepo, ali po malo bolesno - pisalo je u komentaru videa gde se vidi kako Stiker leži u kolevci a oko njega igračke i pehar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.