ANA RADULOVIĆ JE NOVA VODITELJKA ZADRUGE 7? Spekuliše se da produkcija nju čuva kao IZNENAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 07:18

ANA RADULOVIĆ JE NOVA VODITELJKA "ZADRUGE 7"? Spekuliše se da produkcija nju čuva kao IZNENAĐENJE

Proslava gala rođendana!

Voditeljka "Red" televizije u okviru televizije Pink, Ana Radulović, proslavila je svoj 31. rođendan u jednom od beogradskih urbanih lokala, u centru grada.

Ona je za medije govorila o svom angažmanu kao voditeljke uz reči da je postala pravi član porodice televizije Pink.

Ana je za svoj 31. rođendan obukla zlatnu haljinu, a damski izgled upotpunila punđom.

Uz osmeh, Radulovićka je pozirala sa svojim suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mirčetom Radulovićem, koji nije krio sreću jer je uz nju večeras.

Ana se zahvalila svima koji su joj upotpunili sreću svojim prisustvom, ali je u jednom trenutku dobila pitanje i da li će možda ona biti u jednom trenutku voditeljka u Beloj kući, tokom sedme sezone Zadruge, Elite koja se uveliko sprema, a za čiji nagradni fond od 100.000 evra će se takmičari boriti:

Radulovićka se zbunila te probudila sumnju svojim odgovorom da je potencijalno voditeljka, a potencijalno i učesnica Elite.

Da li  produkcija zaista sprema Anu kao iznenađenje za sedmu sezonu, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.