ANA POTVRDILA: Istina je da smo se pomirili! Otkriveni detalji ponovnog SUSRETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA POTVRDILA: Istina je da smo se pomirili! Otkriveni detalji ponovnog SUSRETA!

Ljubav jača od svega!

Ana Sević pomirila se sa Danijelom Nedeljkovićem, a upravo on je bio taj koji je insistirao da se on i pevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Pošto je od raskida prošlo malo vremena, a rane su bile sveže, nisu želeli da po svaku cenu srljaju s pomirenjem. Danima su se viđali, razgovarali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

- Ana je uvek govorila da je Danijel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Danijel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila - otkriva izvor i dodaje:

- Danijelovi roditelji su i te kako bili protiv njihovog razlaza. Zavoleli su Anu i njenu ćerkicu Lorenu i teško su im pale priče koje su kasnije plasirane u medijima da su se njih dvoje rastali upravo zbog roditelja Nedeljkovića. Sve ovo, kao i ljubav i strast koje su se i dalje osećale među njima, bile su razlog da se pomire. Ana je samo dva dana nakon što je prihvatila ruku pomirenja odlučila da otputuje s ćerkicom za Dubaji, gde uživaju na odmoru, a kada se bude vratila, sigurno je da će još više raditi na vezi sa Danielom, te da ovoga puta njih dvoje neće dolaziti u situaciju da raskidaju. Ipak su stvoreni jedno za drugo - ispričao je izvor.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Apr 6, 2019 at 11:42am PDT

Pevačica je i sama potvrdila srećne vesti, pa istakla da su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

- Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno uživam sa ćerkicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima - rekla je Ana.

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.