ANA POSETILA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD! Otkrila šta joj je rekla službenica u poverenju, pa spomenula decu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 17:06

ANA POSETILA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD! Otkrila šta joj je rekla službenica u poverenju, pa spomenula decu!

Ćurčićeva otkrila sve detalje razvoda od bivšeg supruga!

Ana Ćurčić je sa Miljanom Vračevićem razgovarala o svemu što su ona i Zvezdan Slavnić iznosili o njihovom odnosu.

- Šta ti misliš, je l' ovo jedan od načina da se Ana ućutka? - pitala je Ana.

Ne, ovo je pokušaj da se ti diskriminišeš kao validan svedok i da sve to što pričaš nema težinu. On u tome ima pravo da koristi sve. On je čovek koji je dosta puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio na suđenju i na njemu ima pravo da radi sve da bi sebe opravdao. On konstantno priča u žargonu, godina, dve, meni pet i tako dalje - rekao je Miljan.

- Kapiram, to je njemu konstrukt cele priče - rekla je Ana.

- Veruj mi, neće biti devojke koja neće hteti da bude sa njim. Ovde da uđe neko i da napiše knjigu, izmisli toplu vodu, da izmisli besplatnu struju, mi bi od njega napravili budalu. Ljudi su Boga razapeli, takvo je čovečanstvo. Biće heroj za određenu grupaciju - rekao je Miljan.

- Mene ne zanima šta je njemu... Da ti kažem ja jednu stvar. Ja sa svojim mužem kada sam se razvodila, koji je težak normalac. Socijalni radnik nam je rekao: "Da su mi ovakvi razvodi, volela bih svoj posao", sve ti je jasno kako sa nekim možeš da pričaš...Mi slavimo 21.rođendan našeg deteta. Nisu mogli da dođu njegova bivša žena i dete, ali slavimo njegova sadašnja žena i dete, moja deca i ja, sve sam ti rekla - rekla je Ana.

- Odlično. Tebi je problem sada ovo ovde. Koliko god vas dvoje negirali neke stvari, neka nit prolazi tuda i u svemu tome imate nenormalnu dozu da jedno drugom priđete na najnormalniji način, a u drugom da se us**ete u život - rekao je Vračević.

- Pogledaj me u oči još jednom, Zvezdan Slavnić me ne zanima. Sada bih, kako je rekla majka mog prvog momka, obukla 40 dana crnine kada me neko pita - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Ćurčić POSETILA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD Otkrila šta joj je rekla službenica u poverenju: Isplivalo sve na videlo

Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 07:48

Ana Ćurčić priznaje da je posetila Centar za socijalni rad kada se razvodila od svog prvog supruga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.