ANA NAPRAVILA HAOS RASTI ZBOG BEKVALČEVE?! Priredila mu ljubomornu scenu, a nejgeova reakcija je RAZBESNELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 19:42

ANA NAPRAVILA HAOS RASTI ZBOG BEKVALČEVE?! Priredila mu ljubomornu scenu, a nejgeova reakcija je RAZBESNELA

Bukti estradni rat!

Ana Nikolić već danima besni zbog toga što u estradnim kuloarima kolaju priče kako između njenog bivšeg muža i Bekvalčeve ima simpatija, a kako bi dokazala da nije ljubomorna pružila im je podršku na Instagramu. Ipak da nije iskrena u tome, svedoči to što i dalje ne prati koleginicu na društvenoj mreži.

Kamen spoticanja između Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, koje su do skoro bile u dobrim odnosima, bio je kada je Ana saznala da je Rasta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimio duet sa njenom koleginicom, a dodatno su je uzrujale priče da između njih postoje simpatije. Iako je pokušavala da od bivšeg supruga sazna neke informacije, on joj ništa konkretno nije govorio, što je dolilo ulje na vatru.

- U estradnim kulorarima se već danima naširoko priča o tome koliko je Ana izljubomorisala što nema nikakve konkretne detalje o odnosu Raste i Nataše. Toliko je bila besna da je otpratila Bekvalčevu sa Instagrama, čije je slike do skoro lajkovala. Nekoliko puta je zvala repera da joj pojasni šta je zapravo istina i da li između njega i Nataše ima nešto više od poslovne saradnje, ali je Rasta sve vreme izbegavao tu temu što ju je dodatno iznerviralo - ističe izvor blizak pevačici te dodaje:

- Kada je videla da se u medijima naširoko piše o njenom ponašanju shvatila je da je najbolje da spusti loptu, te da pokaže da ipak nije ljubomorna. Upravo zato je i podelila njihovu pesmu i izrazila podršku. Međutim, da nije skroz iskrena u tome govori i što nije ponovo zapratila Bekvalčevu na društvenim mrežama.

S druge strane Rasta je prezadovoljan uspehom koji je postigao duet sa Natašom, a o svemu ostalom ne želi da priča.

- Njega jako zabavljaju priče o njegovom i Natinom odnosu, zato nije želeo ni Ani da detaljiše oko toga. Video je da je to nervira, ali kako već dugo nisu u braku, briga ga da joj polaže bilo kakve račune. Samo se slatko nasmejao na njene ljubomorne ispade. Čak je i u medijima davao dvosmislene izjave koje su je dodatno iznervirale - kaže izvor blizak reperu.

Dok je Ana svoj amozitet jasno izrazila čim je otpratila Bekvalčevu, Nataša je s druge strane nastavila da prati koleginicu na Instagramu i ne obazire se previše na šuškanja. Otputovala je na odmor na Ibicu, gde uživa sa društvom i samo joj je bitno kako se novi duet sviđa publici.

Domaći mediji su pisali i da je navodno Anu razljutilo što je Nataša zakazala promociju dueta sa Rastom baš u isto vreme kada je ona pevala na otvaranju jednog kluba u Beogradu. To nije prvi put da su se pevačice našle jedna drugoj na crti, jer i u junu prošle godine, istog dana su imale nastupe na samo nekoliko stotina metara jedna od druge na beogradskom Ušću. Međutim obe su pokazale da imaju veliki broj fanova jer su oba kluba bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.