ANA MIHAJLOVSKI U VEZI SA NAŠIM POPULARNIM GLUMCEM?! Već dva meseca u tajnoj romansi - RASKRINKANI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA MIHAJLOVSKI U VEZI SA NAŠIM POPULARNIM GLUMCEM?! Već dva meseca u tajnoj romansi - RASKRINKANI?!

Upoznali se preko zajedničkih prijatelja?!

Atraktivna srpska voditeljka Ana Mihajlovski i jedan od trenutno najpopularnijih domaćih glumaca Vuk Kostić navodno su u tajnoj vezi. Par je već mesec dana zajedno, a uspešno su se skrivali od prijatelja i ljubopitljivih pogleda - sve do sada!

Kako tvrdi izvor blizak novopečenom paru, njih dvoje nisu želeli da ova informacija dođe do medija jer je još uvek sve sveže.

- Ana i Vuk su se upoznali preko zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja pre nešto više od mesec dana. Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo, međutim, dopali su se jedno drugom i shvatili da bi trebalo da pokušaju nešto više od toga. Nisu želeli da se sputavaju, već su dali priliku emocijama - kaže izvor blizak paru i dodaje:

Moj izbor..moja odeća.. #konstantintex "Preča je košulja od dzamadana"

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Oct 11, 2019 at 2:20pm PDT

- Kako je Vuk nedavno raskinuo vezu, a Ana posle razvoda nije imala partnera, njih dvoje su odlučili da ovu romansu sačuvaju daleko od znatiželjnih pogleda. Makar je to bio plan u početku. Međutim, kako su se jedno drugom veoma dopali, kočnice su popustile, pa su u jednom trenutku počeli da se viđaju i na javnim mestima. Nekoliko puta bili su u restoranima, jednom su čak viđeni u popularnom tržnom centru, pa su po gradu počele da kolaju priče da su u vezi. Takve informacije su dolazile i do njih, a tada im je već postalo jasno da više neće moći da kriju vezu - kaže izvor koji tvrdi da se njih dvoje ponašaju kao pravi zaljubljeni golupčići.

Ovo je bilo zabavno. Hodajte zdravo! ❤️ @grubinsrbija

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 30, 2019 at 2:55am PST

- Vuk je zaista pravi džentlmen i trudi se da pokaže Ani koliko mu je stalo do njihovog odnosa, a, s druge strane, ona ne krije da joj se glumac veoma dopada. Deluju srećno i zaljubljeno, a sigurno je da za medije neće govoriti o njihovoj vezi jer ni on ni ona nikada nisu voleli da medijski eksponiraju privatni život - kaže izvor.

Ana i Vuk nisu komentarisali ovu situaciju, te ostaje da vidimo da li će se oglašavati ovim povodom.

BONUS VIDEO: "KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vuk Kostić i Ana Mihajlovski u tajnoj vezi?

Izvor: Story, 12.Dec.2019

Kako se šuška u domaćim medijima, voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić navodno su zajedno. Naime, poznati par je, kako prenosi list “Alo” već dva meseca u vezi koju se trude da sačuvaju daleko od očiju javnosti. Ana i Vuk su navodno od početka oktobra zajedno. – Upoznali su se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.