ANA KORAĆ KONAČNO PROGOVORILA! Otkrila svoj ODNOS sa Slobom Radanovićem! Kija će POBESNETI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA KORAĆ KONAČNO PROGOVORILA! Otkrila svoj ODNOS sa Slobom Radanovićem! Kija će POBESNETI! (VIDEO)

Zanimljivo!

Sinoć su zadrugari imali prilike da igraju igricu "Odgovori ili pij" u kojima im je novinar postavljao pitanja, a oni ukoliko nisu želeli da daju odgovore morali su da popiju koktel.

Jedno od pitanja koje je upućeno Ani Korać je da li je nekada bila sa dečkom neke svoje drugarice.

- Nikada u životu, to mi je odvratno - rekla je Ana, a onda se Stanija nasmejala i komentarisala:

- Svi znamo sa kim je ona bila. Ne znam što se prave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ludi ljudi ovde - govorila je Stanija aludirajući na glasine da je bila sa Slobom Radanovićem, bivšim suprugom njene drugarice, iz prve sezone Zadruge, Kije Kockar sa kojom je prekinula svaki kontakt.

Kako je poznato da se Bora Santana družio sa obe zadrugarke, novinar ga je upitao da prokomentariše ovu situaciju.

- To smo čuli kada smo bili kod Mikija, ona je rekla da to nije istina. Dosta zadrugara iz prošle sezone su mi rekli to. Ona je to demantovala, ne znam šta je istina - govorio je Santana.

Naime, Kija se oglasila jednom prilikom u toku emisije "pitanja novinara". Poslala je poruku jednom od novinara u kojoj je potvrdila glasine koje kruže o odnosu između Ane i Slobe. Od tog momenta više se nije oglašavala po pitanju ove situacije, a sada će se najverovatnije razbesneti što se ova priča ponovo poteže.

Pogledajte celu situaciju:

Haris Džinović naveo ZAŠTO ga supruga Melina NIKAD NE BI PREVARILA, ono što je otkrio iznenadiće sve (VIDEO) 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.