ANA KORAĆ KONAČNO POKAZALA MUŽA, PA ZAŽALILA: Godinama ga krila, a sad mu otkrila glavu - Zašto si to uradila?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 16:43

ANA KORAĆ KONAČNO POKAZALA MUŽA, PA ZAŽALILA: Godinama ga krila, a sad mu otkrila glavu - "Zašto si to uradila?!"

Nastao je potpuni haos samo zbog jedne slike.

Starleta i nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Ana Korać, totalno je promenila stil i način života otkako je pronašla svoju jaču polovinu i ostvarila se kao majka.

Kada je objavila da je u drugom stanju, još u avgustu prošle godine, Koraćeva se potpuno povukla sa društvenih mreža i iz javnosti, što je mnoge šokiralo, budući da je bila jedna od najaktivnijih korisnica Instagrama kod nas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mesecima su fanovi čekali da objavi neku sliku, a onda je to i uradila kada je na svet donela sina Matea.

Anin Instagram sada vrvi od porodičnih fotografija, a ono što je postalo karakteristično za novopečenu mamu, jeste da krije identitet kako svog sina, tako i supruga.

Mnogo puta su korisnici mreža izražavali želju da vide lice njenog partnera, ali je Ana istakla da poštuje želju oca svog deteta koji nije iz javnog sveta i ne želi da se eksponira na bilo koji način.

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Ipak, sve češće se dešava da Koraćeva objavi sliku sa mužem na kojoj se vidi njegova ruka ili neki drugi deo tela, a reklo bi se da je upravo to detalj koji mnogima "smeta". Ona je sada objavila sliku u njegovom zagrljaju, gde mu se vidi cela glava, ali naravno s leđa, pa su je fanovi isprozivali i poručili joj da, ako već poštuje želju supruga da se ne slika, onda ne bi trebalo da ga objavljuje uopšte.

"Zašto to radiš? Ako čovek neće da se slika, nemoj kačiti ništa s njim", "Kakva glupost! Moj muž ne želi da objavljujem njegove i slike naše dece na mrežama i ja to zaista poštujem, a ne da ga slikam ali ću da mu sakrijem lice smajlijem ili ću ga slikati s leđa", "Ovo sve više ide ka tome da će ga uskoro zaista i objaviti", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati, a ima i onih koji smatraju da je to samo i isključivo stvar koja se tiče Ane i njenog supruga, i da niko ne bi trebalo da se meša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.