ANA KORAĆ IZGLEDA DRASTIČNO DRUGAČIJE: Starleta je uvek bila sićušna, sad skinula još 11 kilograma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 14:04

ANA KORAĆ IZGLEDA DRASTIČNO DRUGAČIJE: Starleta je uvek bila sićušna, sad skinula još 11 kilograma!

Kako vama izgleda?

Ana Korać porodila se krajem februara ove godine i na svet donela svog prvog sina Lava.

Kako je tada rekla, na porođaju je imala 63 kg, a do sada je uspela da skine zapanjujućih 11 kilograma, pa je sada teška samo 52 kg. 

Ona se na Instagramu pohvalila savršeno ravnim stomakom i zapanjujuće uskim strukom, a kako ističe, njen izgled je rezultat velike volje i discipline koju poseduje.

- Osećam se mnogo lepše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psihički i fizički kada dan započnem treningom, nebitno da li u teretani ili obližnjem parku. Vežbe su mi ušle u krv.

- Jedem sve! Samo mi je bitno da kupujem domaće - od mesa, jaja, preko voća i povrća. Pronašla sam radnje u kojima pazarim organske namirnice. Obavezno dnevno pojedem barem po jednu voćku između obroka. Jedem ja i nezdravu hranu, ali umereno. Obožavam piće, palačinke, grickalice, čokoladu i većinu slatkiša, ali ih ne jedem svaki dan. U suprotnom bih sigurno imala 100 kilograma - otkrila je starleta za Hit.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.