ANA KORAĆ IMA NOVOG DEČKA! Starleta otkrila detalje o svom izabraniku: Iz Srbije je, poznat je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 22:12

ANA KORAĆ IMA NOVOG DEČKA! Starleta otkrila detalje o svom izabraniku: "Iz Srbije je, poznat je..."

Ponovo srećna u ljubavi!

Starleta Ana Korać gostovala je u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom je otkrila da je ponovo srećno zaljubljena i da uživa na početku nove veze.

- Kad su čuli da Ana dolazi večeras svi su odmah rekli "pitaj ima li dečka, da li je zaljubljena, odakle joj novi automobil" - govorila je voditeljka.

- Imam dečka. To je nešto sveže, nešto novo. Nije ozbiljna veza, na početku je. Jako mi je lepo, zaljubljena sam. Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek zaljubljena. Uvek kad imam vezu, zaljubljena sam, imam te leptiriće, to me radi. Odavde je, iz Srbije. Nije poznat, poznat je mom društvu. Nije iz rijalitija niko - odgovorila je Ana Korać u emisiji "Pitam za druga".

Podsetimo, poslednja Anina veza za koju javnost znala je ona sa nepoznatim muškarcem iz Dubaija, o kojoj je starleta sama pričala pre nekoliko meseci. Ana je krajem maja na svom Instagram nalogu kačila fotke na kojima je uživala u romansi, ali izgleda da je ovoj ljubavi došao kraj.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANA KORAĆ IMA NOVOG DEČKA Otkrila detalje o njemu: "Nije ozbiljna veza, ali imam leptiriće"

Izvor: Blic, 04.Nov.2021

Starleta Ana Korać otkrila je da je ponovo srećna i zaljubljena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.