ANA KORAĆ IMA NOVOG DEČKA? Batalila Davida, a rešila da otpiše i Karića? Evo ŠTA ju je odalo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 17:06

ANA KORAĆ IMA NOVOG DEČKA? Batalila Davida, a rešila da otpiše i Karića? Evo ŠTA ju je odalo (FOTO)

Kome je ovo posvetila?

Ana Korać nakon raskida sa Davidom Dragojevićem, ne izlazi iz žiže javnosti.

Iako se dugo spekulisalo zbog čega je došlo do kraha ljubavi, Koraćeva je u emisiji "Amidži šou" otkrila da je to zbog Davidovih muljanja njoj iza leđa, kao i to što je njenoj drugarici pričao svašta za nju, što je kasnije i saznala sa sve audio dokazima.

Nakon toga, Stefan Karić je otkrio da mu je rekla da ga čeka nakon Zadruge, a ona izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak ima preča posla.

Na Instagram storiju Ana je objavila fotografiju crteža, na kom su predstavljeni zver i lepotica, što je danas sinonim za odnos kom devojke inače teže, da budu zaštićene on njihove "zverke".

Uz to Koraćeva je objavila i ljubavnu pesmu "Čuvam te" i stavila emodži da se oseća zaljubljeno. Da li je to Ana našla novog dečka, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.