ANA KORAĆ ČEKA BEBU SA NOVIM DEČKOM?! Njena drugarica se IZLETELA, a zatim se oglasila starleta i otkrila ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 19:43

ANA KORAĆ ČEKA BEBU SA NOVIM DEČKOM?! Njena drugarica se IZLETELA, a zatim se oglasila starleta i otkrila ISTINU

"Sa tim se ne bih šalila..."

 Starleta Ana Korać mesecima uživa u vezi sa svojim novim izabranikom, kog krije od očiju javnosti.

Sada su se pojavile tvrdnje da je bivša zadrugarka u blagoslovenom stanju.

- Ana mi je rekla da nikad srećnija i zaljubljenija nije bila. Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji. Ana je naravno odlučila da zadrži bebu, oduvek je maštala o tome. Nije im bitan pol, važno im je samo da beba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude živa i zdrava - rekla je drugarica Ane Korać, ali je starleta porekla te tvrdnje.

- Kao neko ko je u javnom svetu prisutan, primorana sam da reagujem na neistine koje su se pojavile. Nisam u drugom stanju i nisam trudna. Žao mi je sto se ovakve stvari ne provere pre nego što ugledaju svetlost dana. Kada budem u drugom stanju rado ću sa svima podeliti lepe vesti. Ja se sa ovakvim stvarima ne igram i hvala vam što me razumete - objasnila je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.