ANA JE VARALA ZVEZDANA SA MOJIM BRATOM - Kačavenda iznela sav prljav veš: A to nije ono najstrašnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 07:14

"ANA JE VARALA ZVEZDANA SA MOJIM BRATOM" - Kačavenda iznela sav prljav veš: A to nije ono najstrašnije

Sve je otkrila.

Milena Kačavenda je nastavila da iznosi prljav veš i, navodne, činjenice o svojoj nekadašnjoj drugarici Ani Ćurčić.  Na to ju je podstaklo pitanje Darka Tanasijevića tokom emisije "Pitanje novinara"

- Demantovala si ovih dana brojne stvari koje su bile glavni uzroci razmirica Ane i Zvezdana. Potvrdila si da je Ana svog muža varala sa Zvezdanom - rekao je Darko.

- Stojim iza toga. Naš dogovor je bio da taj detalj prikrivam i naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam to demantovala, ali istina je drugačija - rekla je Milena.

- Koliko je to trajalo? - pitao je Darko

- Oko godinu dana, posle toga je pokrenula brakorazvodnu parnicu - rekla je Milena.

- Da li si ti rekla da je Ana dok je Zvezdan bio u zatvoru Ana je bila sa tvojim bratom? - pitao je Darko

- Da, to je bilo za rođendan mog sina, 18. rođendan. On mi je to sada rekao jer je video u kom smeru ide ta situacija, moj brat je ozbiljan čovek koji odgovara za greške koje je napravio. Ja sam se šoknula, to je bilo 2019. godine na 18. rođendan mog sina. Povezao je Anu sa rođendana. Međutim saznala sam da mu je uplaćivala novac dok je bio u zatvoru i slala mu je istu fotografiju kao i Zvezdanu u zatvor. Oni su bili u kombinaciji - rekla je Milena.

- Znači tvrdiš da je Ana bila neverna Zvezdanu dok je bio u zatvoru? - pitao je Darko

- Jeste, jeste. Ana i ja smo zategle odnos 6 meseci pred njen ulazak u rijaliti - rekla je Milena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.