ANA JE UŽASNO KVARNA I TEK ĆE POKAZATI SVOJE PRAVO LICE! Ivan Marinković SUROVO OPLEO po Ćurčićki

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 14:46

"ANA JE UŽASNO KVARNA I TEK ĆE POKAZATI SVOJE PRAVO LICE!" Ivan Marinković SUROVO OPLEO po Ćurčićki

Sumirao je utiske nakon izlaska iz rijalitija, pa žestoko udario po zadrugarki!

Ivan Marinković zauzeo je peto mesto u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a po izlasku je progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić, sinom Željku i ćerkom Lenom, kao i celokupnom učešću.

Marinković ne krije zadovoljstvo zbog pomirenja sa porodicom Kulić i ističe da želi da radi na odnosu sa sinom Željkom Kulićem, a najveće razočarenje je video u Ani Ćurčić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ana je jedna od retkih osoba koje sam upoznao u rijalitiju, samim tim i u životu, da je užasno kvarna, stravično nepristupačna, mi smo godinama svi jedni drugima izgovarali sve i svašta, svađali se, tukli se... ali ona je toliko jedna zatvorena osoba koja ne dozvoljava pristup nikome - bio je iskren Marinković.

- Mislim da će se klupko odmotati u jednoj od emisija - zaključio je on ispred portala Srbija Danas.

Detaljnije u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.