ANA JE UŠLA U ZADRUGU DA VRATI ZVEZDANA: Priču o nasilju je naknadno iznela, to joj je bilo PLAN B

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 07:13

ANA JE UŠLA U ZADRUGU DA VRATI ZVEZDANA: Priču o nasilju je naknadno iznela, to joj je bilo "PLAN B"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo našu poznatu pevačicu, Vesnu Vukelić Vendi.

Vendi nam je u emisiji otkrila svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi, kao i o glavnim akterima, Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

Vesna nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u emisiji prokomentarisala i pomenuto nasilje za koje je Ana Ćurčić optužila Zvezdana Slavnića, pa se dotakla i samog ulaska u Zadrugu Ćurčićeve, tvrdeći da je Ana ušla u rijaliti da bi vratila Zvezdana, a potom je pomenula temu nasilja, kada je videla da ne može da ga navodno odvoji od Anđele.

- Ana je na Instagramu držala lajv i rekla da raskid azbog Aleksandre, a onda ušla unutra, zdravi se sa njom, sve je super, jer je njoj zapravo problem bila Anđela jer je shvatila, sam Zvezdan je i rekao da dok je pratio Zadrugu da mu se ona sviđala. On je nju pikirao, da. - rekla je Vesna, pa nastavila:

- Ona je shvatila posle dvadeset dana da on neće da odustane od Anđele, onda ide na plan B. Plan B je reći ću da si me maltretirao. Jer njegovo ponašanje je suicidno, on sevi radi zlo, a ne njoj. - rekla je Vendi

DA POGLEDATE CELU EMISIJU KLIKNITE NA LINK OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.