ANA JE SPONZORUŠA, JANJUŠ JE LOŠ! Marija OCRNILA potrčke, iznela razne DETALJE o njima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA JE SPONZORUŠA, JANJUŠ JE LOŠ! Marija OCRNILA potrčke, iznela razne DETALJE o njima! (VIDEO)

Nikada nikoga ne štedi!

Marija Kulić tokom nominacija oplela je po Ani Korać, koja je zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem potrčko ove nedelje. Tom prilikom Marija je istakla kako smatra da je Koraćeva zabila nož u leđa svojoj nekadašnjoj najboljoj drugarici Kristini Kiji Kockar, spomenula Janjuševu suprugu, a onda se dotakla i Anine veze sa Davidom Dragojevićem.

- Ona nije cvetić! Čula sam o njoj sve i svašta. Ona je svojoj najboljoj drugarici Kiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabola nož u leđa - započela je Marija.

- Jesi ti to videla? - upitala je Ana Mariju.

- Čula! Čula, Ana sve što kažem, ja sam čula! Mislim da sam dovoljno jasna i na osnovu onoga što sam čula i videla imam svoje mišljenje. Čula sam da je bila sa njenim mužem, Slobom Radanovićem, a bila sa njom najbolja drugarica. Bile su u prvoj sezoni kao d*pe i gaće. Apsolutno ne poznaje Janjuševu ženu, cvetići se ne mešaju ljudima u brak, da jedna žena od kuće gleda to i oseća se sramno. I te kako se umešala u vezu Aleksandre i Davida. David je po meni materijalista, željan je medijske pažnje, tako da na Davida ne utiču komentari kakva je ona... Ja njihovu ljubav nisam prepoznala u prošloj sezoni, ja i dalje smatram da se nisu zaljubili jedno u drugo na pravi način i da teraju inat. Smatram da jeste sponzoruša. Vozi auto od 100 hilajda evra, dobija psa od 8 hiljada evra, izvršila plastične operacije za koju pričaju da je cvetić. Neko je to platio, roditelji sigurno nisu. Ana Korać je za mene klasična sponzoruša, bila i ostala - govorila je Kulićka.

- Hvala Marija, ja ću i dalje biti cvetić - dodala je Ana, a onda je Marija počela da priča o Janjušu.

- Sa Janjušem sam imala konflikte. Da je dobar čovek, nije ni on. Normalan i dobar čovek ne dođe na nacionalnu TV i ponižava ženu, da se zaljubi u sponzorušu, a to što kažu da je dobar otac, nisi ti samo roditelj. To što hvataš na patetiku da je vodaš po Rajskom vrtu, to je da narod vidi i da se sažali na njega. Pokazao je da je mnogo loš čovek, da je sujetan i ljubomoran. Nikome nije prijatelj. On sve smatra budalama. Ponovo se zaljubio kao klen, i u Ivanu Šopić. On za mene nije pametan, jer je ponovio svoju grešku - rekla je Marija koja je glasala za Janjuša.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.