ANA JE REKLA DA JE PODRŽAVA ACINA ŽENA! U emisiji uživo otkriveno da ju je zagrlila nakon finala i REKLA OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:36

"ANA JE REKLA DA JE PODRŽAVA ACINA ŽENA!" U emisiji uživo otkriveno da ju je zagrlila nakon finala i REKLA OVO

"To je priča za malu decu!"

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita", Darko Tanasijević je ugostio Jelenu Golubović i Lepog Miću.

Mahom su komentarisani odnosi u Zadruzim a ponajviše odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, ali i njeno pomirenje sa Acom Bulićem.

Podsetimo, nedavno se digla velika prašina nakon pomirenja Ane i Ace, kada je on izjavio da nije razmišljao o veridbi Ćurčićeve i braku sa njom, te da je to trenutno nemoguće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je on i dalje oženjen, u Londonu sa suprugom Bibom Bulić, sa kojom ima i dvoje dece, sina i ćerku.

Ana je nakon Zadruge, a pre pomirenja sa Acom rekla da je imala podršku Acine supruge, o čemu je sinoć govorio i Mića:

- Aca Bulić je rekao da je raskinuo pre Aninog ulaska u "Zadrugu", ali da to nije govorio i da Ana nije kriva za to - rekao je Darko.

- To je priča za malu decu - rekla je Jelena.

- Ana je rekla da nju podržava Acina žena, da joj je prišla zagrlila i rekla joj: "Kako si ti ovo izdržala". Ja nikoga ovde ne vređam, ja sam rekao samo ono što su oni govorili - dodao je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.