ANA JE PUKLA OD LJUBOMORE, BOG JU JE POGLEDAO SA BULIĆEM! Gledateljka šokirana ponašanjem Ćurčićeve prema Zvezdanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 07:38

"ANA JE PUKLA OD LJUBOMORE, BOG JU JE POGLEDAO SA BULIĆEM!" Gledateljka šokirana ponašanjem Ćurčićeve prema Zvezdanu

"Polupana je, pa sedne da piše pesmu. Polupana je, pa mu skida temperaturu."

Gosti sinoćnje emisije "Narod pita" bili su Ivan Dragić i Marko Marković.

Mahom su gledaoci osuđivali Markovića zbog veze sa starijom od njega Žanom Đorđević, ali nepresušna tema koju su komentarisali gledaoci su odnos Ane Ćurčić i Ace Bulića nakon razlaza sa Zvezdanom Slavnićem.

- Priča se o Ani i njenoj situaciji, ja sam uvek na strani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene, pogotovo ako ima probleme sa muške strane, kao što je ona imala u odnosu sa Zvezdanom i tu prestaje sva simpatija. Jako me je nervirala jer pre nego što će ući nema sa kim nije kontaktirala, sa Filipom, ovim i onim, pa onda i sa Bilalom, a dečko je jedno malo zlo, nevaspitano i nemam pojma kako da ga nazovem, a ona uvažava njegovo mišljenje. Žena ima dvoje dece, odrasle dece, a ona sluša šta će njoj Bilal da kaže. Dečko je toliko bio odvratan i zloban, mlađe dete nisam videla, a da je toliko zlobno. On i Milica. Milica ima 18 godina, a toliko je zla i bezobrazna. Ona je bila drugarica sa Aleksandrom, a sve vreme je išla kod Matore i govorila: "Jao, ja ću da puknem".

- Kakva je to prijateljica? Ona je samo htela da se istakne i da igra igru. Ana me je jako razočarala jer je trebala kao majka i žena, koja ima probleme u vanbračnom odnosu sa čovekom sa kojim živi, a vrlo je dobro znala ko je Zvezdan Slavnić. Ostavlja se drugačiji utisak, a Ivan i Janjuš su skočili da je folirant, jer sve je na to vodilo. Ona je izvozala Zoricu koja je toliko iskusna. Ona je nju slušala, a vodila je svoju brigu, pa je počela da okuplja dečurliju oko sebe. Polupana je, pa sedne da piše pesmu. Polupana je, pa mu skida temperaturu. Morala je da ima distancu, mogla je da ga ostavi kad je htela, ali ne znam šta je njoj odgovaralo. Mislim da ju je Bog pogledao što se tiče veze sa Bulićem. On je stamen, jasno zna šta hoće i kako hoće, jer ono što radi je katastrofa. Ona nije glupa, vrlo je inteligentna. Ona je na kraju pukla od ljubomore. Ona je bila ljubomorna na Anđelu, pa je pukla i htela je da dokaže da će da ga vrati, a on pukao sa druge strane. Anđela može da joj bude ćerka, trebala je sa njim da ima raspravu, a ne da se ponižava i da ulazi u konflikt sa Anđelom - govorila je gledateljka.

- Gospođo, da li ima ko da Vam valja? - upitao je Ivan.

- Ima, onaj ko je pobedio, taj i valja. Valja Marko, ja sam to rekla i njemu sam se prvo obratila. Aleksandra nema pozadinu napolju, pa se samo udaralo po njoj. Onaj što je zvao iz Bara prvi, Anđela razočarala, a udri po Aleksandri. Šta je ona radila? Bujanovac? Kako vas nije sramota, sedela je devet meseci i imala je samo posla sa Filipom. Ja njoj ne želim da bude sa njim jer ne podnosim njegove psovke, ali ona ga voli. Bila je samo sa njim, bila je sama kad nije bila sa njim. Sad se navalilo da je ostavila Dejana, a nije, nego je on nju ostavio. Dejanu treba još pet godina da se opasulji od Dalile, ono što mu je Dalila uradičla i šta je proživeo, veru promenio, on je polupan. Njemu treba pet godina da dođe sebi, teško ovoj devojci sa kojom je sad. Aleksandra je sve to videla i stvarno mu je pomogla da se smiri i dođe sebi. Ja volim Zoricu, Miću, Mikica mi je super, ali malo je brljavio - govorila je gledateljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZNAM ŽANU OD PRE 10-15 GODINA!" Marko Marković crveneo uživo u emisiji, ovo mu se nikako nije dopalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023

"Stalo mi je da nema ružnu prošlost, naravno da i to ima uticaja. Ne bih birao nekoga sa ružnom prošlošću!"..Marko Marković je bio gost emisije "Narod pita" sa Ivanom Dragićem, a u studiju ih je ugostila voditeljka Ivana Šopić...Mahom su gledaoci putem telefonskih poziva komentarisali odnos...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.