ANA JE DOBILA NAJVEĆU NAGRADU U ZADRUZI! Ćurčićeva i Kačavenda POKREĆU BIZNIS, EVO o čemu je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 17:25

"ANA JE DOBILA NAJVEĆU NAGRADU U "ZADRUZI!" Ćurčićeva i Kačavenda POKREĆU BIZNIS, EVO o čemu je reč

Iskoristiće naglu popularnost!

Milena Kačavenda je najpoznatija kuma Srbije, premda nije Anina kuma kako se spekulisalo.

Kačavenda je bezmalo svakodnevno davala intervjue i držala lajvove na društvenim mrežama, iznoseći pritom brojne informacije iz svog i aninog privatnog života. Ona se i danas oglasila i odgovarala na mnoga "vruća" pitanja.

Kuma je prvo progovorila o svojim poslovnim planovima za budućnost, jer je to segment koji je interesovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << većinu njenih pratilaca.

- Svima nam je trebalo vremena da se odmorimo nakon završetka šeste sezone, baš je bilo naporno. 16 sati sam provela u štiklama, jedva sam to preživela. Tražim novi poslovni prostor, jer sam svoj život zapostavila. Sve sam ja to oko Ane šmekerski odradila, iako je raznih komentara bilo. Deo života zvani "Zadruga" je za mene zauvek završen, i moram malo da se sklonim iz ovoga grada. Odlazim malo u Holandiju kod prijatelja, prijaće mi. Kuma kad se vrati odatle, kreće pun gas! Može neko da mi ponudi emisiju "Kod kume na kafi" - "našalila" se ona.

- Šta će biti sa Anom? Čime će se ona sada baviti. Da li biste ušle opet u "Zadrugu" - glasilo je pitanje na koje je Kačavenda ipak odlučila da odgovori.

- Prebacujemo se na Aninu fondaciju protiv nasilja, tu će biti i Aca Bulić i ja. Mislim da sada kada je došla sebi može da progovori o mnogim stvarima. Mislim i da Ana više ne bi ušla u rijaliti, a ja ne bih nikad, tu sam bila samo zbog nje. Toga svejedno mislim da više neće biti, ali se sprema novi format. Znate koliko je praćeno, i moja majka gleda kod kuće. Svaka televizija sa nacionalnom frekvencijom treba da ima rijaliti - mudro je zaključila ona.

- Kumo, pa ti si zaradila vise od Ane. I slavu i popularnost i novac... a Ana za drugo mesto ništa?! Zar se nekad nije dobijala nagrada i za drugo mesto - pitao je neko.

- Jeste, kuma je dobila svašta, hvala vam na tome. Videćemo šta će od svega toga biti. Ja se iskreno nadam da će biti. Što se Ane tiče, nekada je bila montažna kuća nagrada, ali je sada, kao što znate, završena ranije. Ana samo na prvi pogled nije dobila ništa,  ali je Ana dobila najveću nagradu - rešila se nekog ko je godinama unazadjivao! Da je dobila prvo mesto, bi bio možda i veći pritisak na njoj u onom leglu hijena i zmija - rekla je Kačavenda.

Detalje razgovora sa kumom, pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.