ANA JE DISKVALIFIKOVALA ZVEZDANA? Voli ga kao Boga, sve bi mu oprostila! Mikica siguran da je Ćurčićeva sve folirala?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 07:31

ANA JE DISKVALIFIKOVALA ZVEZDANA? "Voli ga kao Boga, sve bi mu oprostila!" Mikica siguran da je Ćurčićeva sve folirala?

"Osim ako nas sve nije prešla!"

U intervjuu kod Marka Đedovića, Mikica Bojanić progovorio je o odnosu Ane Ćurčić sa Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, Zvezdan i njegova devojka Anđela Đuričić su diskvalifikovani iz šeste sezone Zadruge.

Po rečima Bojanića, čini se da ga je Ana dovela do tog stanja da se diskvalifikuje.

- Kako komentarišeš ono što se desilo prejkuče? - upitao je Marko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Previše je tereta stavio na svoja leđa. On je ušao ovde, ostavio Anu zbog Anđele, pa je morao da se suoči s Aninim ulaskom. Na sve to, ušao je s Majom u priču. Zvezdan nije boravio preterano u kući, jer je bio u izolaciji često, ali je sve što mu prenesu, držao u sebi, pa se istrese na pogrešan način - rekao je Mikica.

- Da li si bio u pabu kada se sve to izdešavalo pre dva dana? - upitao je Marko.

- Maja je došla u pab, kako bi pred Anđelom rekla da je nije provocirala. Njemu se tad nakupljalo sve, želeo je da čuje da li je Zorica zajedno s Majom vređala Anđelu. Njih dve su to negirale, a Ana se umešala, te je došlo do još gore situacije. Miljan i Car su na sve to prozvani kao krivci zbog Zvezdanovog besa, mislim da je sve to ticalo na njega. Ana jeste povređena zbog svega što se desilo, ali mi se nije dopalo sve što je rekla. Govorila je da ga voli, a radila je sve što ne svedoči tome - istakao je Mikica.

- Šta misliš o njenim emocijama prema njemu? - upitao je Marko.

- Ona bi njemu prešla preko svega, voli ga kao Boga. Mislim tako, osim ako nas sve nije prešla i isfolirala. Iznela je sve i svašta kako bi pokazala da je on monstum, a onda je došla da ga leči kad je bio loše. Kad je rekla šta je Zvezdan sve radio kad su u pitanju njegove prevare, onda je trebalo da ode, ako joj je smetalo, a ne tek sad da mu nabija na nos - odgovorio je Mikica.

- Šta misliš o Aninom i Zoričinom druženju? - upitao je Marko.

- Zorica nije prijatelj ni Zvezdanu, ni Ani. Ne može ona da bude toliko dobra s njom, ali da je dobra i sa njim. Umesto da odvoji Maju od Ane, ona joj goovri da budu dobre. Maja se zaljubila do ušiju u Zvezdana - kazao je Mikica.

- Kakav je odnos kakav imate Milica i ti? Pričalo se svašta o tome među zadrugarima - rekao je Marko.

- Milicu ne gledam na neki ljubavan način. Laž je da mi je sedela u krilu, kao što Neca priča. Jeste me zagrlila par puta, nasmejavala me je, ali to nije ništa nekog sumnjivog tipa. Neca je plasirao tu priču, a onda se priča prepumpala - istakao je Mikica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA NISAM ŽELELA ZVEZDANOVU DISKVALIFIKACIJU!" Ana slomljena nakon Slavnićevog izbacivanja: "Ja ga najbolje znam!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

"Ja nisam neko ko će stajati sa strane, gledati kako se neko svađa, a da ne uradim ništa."..Ana Ćurčić je prva bila na intervjuu kod Marka Đedovića i tom prilikom je otkrila da nije želela ni u jendom trenutku da Zvezdan Slavnić bude diskvalifikovan...Ona je izjavila i da smatra da nijedan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.