ANA I ZVEZDAN SE MIRE NA KRAJU RIJALITIJA - Zadrugarka ubeđena da je sve dogovor Slavnića i Ćurčićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 11:07

ANA I ZVEZDAN SE MIRE NA KRAJU RIJALITIJA - Zadrugarka ubeđena da je sve dogovor Slavnića i Ćurčićeve

"Ne vidim ni to da kada žena pošalje muža nakon odslužene zatvorske kazne pošalje ga u "Zadrugu" kao rođenanski poklon."

Tokom nominacija, zadrugari su birali koga će poslati u izolaciju Zvezdana Slavnića ili Maju Marinković.

Na red je došla Sanja Grujić koja je poznata po britkom jeziku, te predpostavila da će se Ana Ćurčić i Zvezdan pomiriti do kraja Zadruge, što je, kako kaže, uopšte ne bi začudilo.

- Gledam Majino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice i ljudi koji pričaju za nju da je najgora, po meni nije najgora. Volela bih da bude od sutra još gora, mene je sramota u njihovo ime. Šta oni rade napolju?! Možda oni promene u nedelju dana onoliko koliko si šest godina. Vređala sam te, ljutila sam se, ali je sada došlo na svoje. Kada su Zvezdan i Ana u pitanju, rekla sam svoje mišljenje, verujem da je sve ovo dogovor, ako nije, onda nema nikakvu težinu.

- Neverovatno mi je da neko od 46 godina zameni značajno sa beznačajnom Anđelom. Ne vidim ni to da kada žena pošalje muža nakon odslužene zatvorske kazne pošalje ga u "Zadrugu" kao rođenanski poklon. Biće tu još komada i pored Maje, a Ana je dala svima do znanja sa ovim pokazivanjem da ne bude čudno kada se na kraju rijalitija pomire. Šaljem Zvezdana, ostavljam Maju - rekla je Sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.