ANA I ZORICA POKREĆU NOVI BIZNIS! Otvaraju nešto nikad viđeno na Balkanu, ISKORISTIĆE i Acu Bulića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 12:38

ANA I ZORICA POKREĆU NOVI BIZNIS! Otvaraju nešto nikad viđeno na Balkanu, ISKORISTIĆE i Acu Bulića!

Preduzimački duh!

Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković na početku svoje karijere udala se za ugostitelja Bracu Zatezala sa kojim je par godina i bila u braku. Zorica je poznata kao kraljica noćnog provoda i najbolje atmosfere kada je svirka uživo u pitanju, kao i po tome da ima nekoliko ugostiteljskih objekata koje mnogi smatraju najboljim restoranima.

Nakon izlaska iz "Zadruge 6" Zorica i Ana Ćurčić su jednom prilikom zajedno izjavile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da imaju u planu da otvore u kafanu, te da neće mnogo čekati na taj potez.

Kako saznaje izbor blizak "Republici", nakon pomirenja Ane i njenog bivšeg ova ideja se mnogo svidela i Aci Buliću, kojije odmah ušao u pregovore sa pevačicom oko ugostiteljskog objekta.

- Aca je bio oduševljen tom idejom i odmah se dao u akciju. Kako su i Zorica i on ljudi koji su u ugostiteljstvu, tačno su znali koga će da pozovu i sa kim da se posavetuju oko detalja. Biće nešto do sada neviđeno na Balkanu. Ulaganja su ogromna, što zbog lokacije koja je top, što zbog enterijera koji će podsećati na svetske klubove, a opet će zadržati onaj balkanski šmek. Aca je nedavno otvorio objekat sinu, te očigledno nastavlja da širi uspešan biznis. Ovaj plan sa Zoricom i Anom biće sigurno pun pogodak - završava izvor za "Republiku".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.