ANA I KAČAVENDA DEFINITIVNO RASKRSTILE?! Ćurčićkina objava digla sve na noge, u dve reči sve raskrinkala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 23:17

ANA I KAČAVENDA DEFINITIVNO RASKRSTILE?! Ćurčićkina objava digla sve na noge, u dve reči sve raskrinkala!

Odnos o kojem ne prestaje da se polemiše.

Ana Ćurčić i dalje je jedna od glavnih tema, iako je "Zadruga 6" završena pre nedelju dana, a bivša partnerka Zvezdana Slavnića zauzela visoko drugo mesto.

Njen privatni život, planovi i relacije sa muškarcima, ali i kumom Milenom Kačavendom i dalje intrigiraju domaću javnost, a svaka njena objava na društvenim mrežama je tema ozbiljnih polemika.

Upravo je poslednja fotografija koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavila na svom Instagram storiju izazvala niz komentara, a mnogi su pomislili da je, zbog onoga što je napisala, raskrstila sa kumom.

- Pravi prijatelji - napisala je Ana na fotografiji sa prijateljicom nepoznatom javnosti.

Mesecima unazad Milena Kačavenda bila je neko ko je govorio o životu svoje kume Ane Ćurčić, a upravo je od Milene javnost saznala monstruozne detalje Anine veze sa Zvezdanom i nasilja koje je trpela. Ipak, Ćurčićeva je po izlasku iz rijalitija ostala u potpunom šoku kada su joj predstavnici sedme sile otkrili šta je njena kuma sve pričala, a pojedine priče, poput one da ju je Zvezdan vezivao za radijator je oštro demantovala.

Nakon toga je i Milena rekla da njih dve moraju da obave ozbiljan razgovor, a o detaljima istog nisu obavestile javnost. Takođe, otkako je Ana napustila rijaliti njih dve nisu objavile nijednu zajedničku sliku, a Kačavenda se prilično povukla iz javnosti, što je mnoge navelo na to da pomisle da je njihovo prijateljstvo i kumstvo puklo.

Naša redakcija pokušala je da stupi u kontakt, ali su i Ana i Milena ostale nedostupne za komentar na ovu temu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.