ANA DUGUJE PRODUKCIJI 50.000 EVRA! Zadrugarka POBEGLA za Crnu Goru, nada se da će PRONAĆI ANĐELU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 20:30

ANA DUGUJE PRODUKCIJI 50.000 EVRA! Zadrugarka POBEGLA za Crnu Goru, nada se da će PRONAĆI ANĐELU?!

Raskrinkana!

Ivan Marinković je bio prvi koji je prvi Anu stavio na stub srama govoreći da se Ana "hvata" za jake igrače, jer hoće da bude bitna tema u Zadruzi.

- Ona ima taj sindrom bitnih ličnosti, uvek se za njih vezivala. Ja uvek sumnjam u njene emocije kad su u pitanju ljudi koji su se više istakli. Ima neka fascinacija, možda nije zaljubljena. Kad se ono desilo Janjušu ona mu se nije odvajala iz kreveta - rekao je Ivan tada

Ana Spasojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo je bila jedna od glavnih tema i to na osnovu spekulacija koje su se pojavile da je ona zaljubljena u Zvezdana Slavnića, iako je Anđela Đuričić njena najbolja prijatlejica bila u Zadruzi.

Sada je Ana ponovo u žiži javnosti jer je otputovala u Crnu goru, "mečki na rupu".  Onauživa u letnjem odmoru i pravi pauzu nakon izlaska iz "Zadruge 6".

Spasojevićeva je tokom trajanja šeste sezone planirala da mesec jul bude rezervisan za Marka Markovića i nju, ali su joj se snovi srušili kad je on uplovio u odnos sa Žanom Đorđević.

Ana obilazi Crnogorsko primorje i redovno kači slike i snimke, a došlo je i do zanimljivog susreta u jednom luksuznom rezortu u okolini Tivta.

Ana je tu srela bivšu cimerku Aleksandru Momčilović Sanu, koja se zaposlila u ovom rizortu. Moguće je da je želela da vidi i bivšu drugaricu Anđelu, a da li će se taj susret realizovati, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Sana je pred kraj rijaliti diskvalifikovana iz ovog takmičenja i duguje televiziji Pink 50.000 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.