ANA ĆURĆIĆ U TANGAMA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Zadrugarka zaboravila na kamere, POČASTILA SVE krupnim kadrom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 10:10

ANA ĆURĆIĆ U TANGAMA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Zadrugarka zaboravila na kamere, POČASTILA SVE krupnim kadrom

Lepa učesnica izmamila je mnoge uzdahe!

Ana Ćurčić proživljava životnu dramu otkako ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom ljubavnicom Anđelom Đuričić, nakon čega ulazi u Zadrugu kako bi se sa njima suočila.

I dok se čeka da se klupko totalno odmota, Anin izgled je vrlo komentarisan na društvenim mrežama.

Iako je od samog starta vodila pažljivo računa o kamerama kada se presvlači, nije joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošlo za rukom da je niko ne vidi. Jedan profil snimio je video na kom se vidi kako Ćurčićeva izgleda u poprilično vrelem izdanju.

Dok je spavala, Ana nije imala miran san, pa je skinula sa sebe ćebe, a tako je kamera uspela da snimi njeno telo. Zbog oblina Ane Ćurčić mnogi muškarci su poželeli da su tu.

- "Zvezdan je ovakvu ribu prevario", "Ova Ana izgleda kao dinamit, bomba je prava", "Ana izmislila zgodnoću za ovu Helgu" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama koji su se nizali jedan ispod u drugog.

FOTOGRAFIJU MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA OVAJ LINK!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDAN SE UPLAŠIO DA ANA NE NASTRADA - Ćurčićeva pokušala da smiri Miljana, Slavnić SKOČIO DA JE ODBRANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023

Ovaj detalj svima promakao!..Ove nedelje došlo je do brutalnog sukoba Miljana Vračevića i Ivana Marinkovića, do te mere da je Miljan bio spreman na diskvalifikaciju...Kako je ščepao Ivana sa leđa tkao su pritrčali zadrugari među kojima i Ana Ćurčić da ga odvuku i smire, ali on je bio u afektivnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.