ANA ĆURČIĆ U LOŠEM STANJU - drugarica se uključila uživo preko njenog Instagrama: U septembru će sve biti gotovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 22:33

ANA ĆURČIĆ U LOŠEM STANJU - drugarica se uključila uživo preko njenog Instagrama: "U septembru će sve biti gotovo"

Važna stvar.

Ana Ćurčić se redovno  uživo oglašava preko svog Instagram profila.

Međutim, u večerašnjem lajv prenosu na Instagramu, umesto Ane Ćurčić uključila se njena drugarica. Ana je zajedno sa još nekim osobama odlučila da pokrene nevladinu organizaciju u suzbijanju nasilja.

Tim povodom Ana je uključila drugaricu, koja je objasnila šta će tačno da se desi krajem septembra:

Dobro veče svima, sprema se velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nevladina organizacija, koja će početi pre svega iz manjih gradova, da se promeni statistika o nasilju, još uvek je sve to sveže i u vazduhu je, ali krajem septembra će biti gotovo. Vi ćete moći da se savetujete sa Anom, da pričate sa njom - ispričala je Anina drugarica u Lajvu, pa dodala:

- Ana je trenutno potresena zbog svega što se desilo juče, nismo bile u stanju da odgledamo taj klip, ali adminke su van sebe - dodala je Anina drugarica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.