ANA ĆURČIĆ STIŽE NA PINK! Vicešampionka Zadruge 6 spremna za novo suočavanje pred kamerama i pobedu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 14:10

ANA ĆURČIĆ STIŽE NA PINK! Vicešampionka "Zadruge 6" spremna za novo suočavanje pred kamerama i pobedu!

Ostalo je još malo vremena.

Mnogima omiljena emisija posvećena zadrugarima, "Narod pita" nastavlja sa emitovanjem i večeras.

U studiju će se za samo nekoliko sati naći Marko Janjušević Janjuš i drugoplasirana Ana Ćurčić, koja je za veoma kratko vreme zbog svoje životne priče sa Zvezdanom Slavnićem podelila domaću javnost.

Dok su joj jedni mesecima pružali bezrezervnu podršku kao ženi koja se predstavila kao žrtva porodičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja, drugi su smatrali da je sve dobro osmišljena predstava za javnost i pobedu u rijalitiju.

Ćurčićeva se i dalje svim silama trudi da dokaže svoju stranu priče, a tako će biti i večeras kada će potpuno iskreno i otvoreno odgovarati na pitanja voditelja, ali i gledalaca.

Budući da Ana i Janjuš nisu u dobrim odnosima, i da su u rijalitiju gotovo svakodnevno imali sukobe i svađe, ostaje da vidimo kako će proteći večerašnja emisija i njihovo suočavanje pred kamerama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.