ANA ĆURČIĆ SPAŠENA! Doneta hitna odluka - Zvezdan više neće moći da joj pravi pakao od života

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 15:08

ANA ĆURČIĆ SPAŠENA! Doneta hitna odluka - Zvezdan više neće moći da joj pravi pakao od života

Mislio je da ga ne čuju i ispričao sve Anđeli.

Haotične situacije između bivših supružnika Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića šokirale su gledaoce  Zadruge poslednjih meseci. Njihov rat je prvenstveno psihički, ali uz dozu pretnji, iznošenja prljavog veša pa i povremenog fizičkih sudara.

Proteklih dana gledaoci su svedočili haotičnim situacijama i sukobima, u u pojedinim slučajevima je morala da reaguje i obezbeđenje. Slavnić je priznao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je Ana jednom čak i "napakovala" policiju, te je morao da bude izvođen.

Međutim, izgleda da je tome došao kraj.

Naime, društvenim mrežama sada kruži video, u kom Zvezdan objašnjava Anđeli Đuričić i Mikici Bojaniću kako će morati potpuno da se smiri i da mu više nije dozvoljen ni jedan jedini ispad.

- Ja, brate, ne smem, ništa više. Ni sebe da povredim, ništa, obećao sam - požalio se Zvezdan.

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.