ANA ĆURČIČ PONOVO NA UDARU! U sve upleten i Aca Bulić - javno prozivana nakon napuštanja Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 18:48

ANA ĆURČIČ PONOVO NA UDARU! U sve upleten i Aca Bulić - javno prozivana nakon napuštanja "Zadruge"

Nije se nadala ovakvim informacijama u spoljnom svetu!

Sinoć je održano veliko superfinale rijaliti programa "Zadruga". U duelu za pobednika su se našle Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić, a voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila da je prvo mesto zauzela Aleksandra.

U studiju su odmah nakon proglašenja pobednika zagrlile svoje najmilije. Kao Anina podrška došli su njena kuma Milena Kačavenda, Aca Bulić, Anina majka i sin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Novinari su saopštili Ani odmah po izlasku kakve je izjave davala njena kuma u medijima o njenom i Zvezdanovom odnosu. Ćurčićeva je bila šokirana šta je čula i odmah je demantovala neke od Mileninih izjava. 

Ana nije očekivala da je Milena toliko komentarisala dešavanja u Beloj kući, kao ni da je iznosila detalje njenih svađa sa Zvezdanom pre ulaska u rijaliti.

Nakon ovog šamara realnosti, usledio je novi udar na Anu i to od strane bivše zadrugarke. Ljuba Pantović je prozvala putem svog Instagram profila Acu i Anu jer  Bulić nije poneo čuveni "Roleks" koji je najavljivao da će joj uručiti na superfinalu.

- Nego, gde je Rolex? - napisala je Ljuba i dodala emotikon koji se smeje.

Kako je Ana reagovala kada je saznala za kumine izjave, pogledajte u video prilogu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.