ANA ĆURČIĆ NAPALA KAČAVENDU NA SRED ULICE! Prve infomrmacije žestokog okršaja: Stegla je grčevito šakama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 20:47

ANA ĆURČIĆ NAPALA KAČAVENDU NA SRED ULICE! Prve infomrmacije žestokog okršaja: Stegla je grčevito šakama

Dve nekadašnje drugarice

Pseudokume Ćurčić Ana i Kačavenda Milena nisu u dobrim odnosima ubrzo nakon završetka Zadruge 6. Teške reči su pale sa obe strane, a izgleda da nema ništa od njihovog pomirenja.

 Kačavenda je prcva potvrđena učesnica sedme sezone elite, dok Ana po svemu sudeći neće biti deo nove sezone što je zasigurno podgrejalo njihov odnos.

 Kačavenda je otkrila da su kuma i ona imale skor bliski susret.

- Srele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja "Ej Kačavenda", ja sam joj rekla od kada sam ja za tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Ćurčić. Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči". Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem "Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta". Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet, ako uđe u Zadrugu, ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet (ako hoće da krene na mene) - objasnila je Milena za domaće medije.

- Ukoliko bi Ana ušla u Zadrugu, nikada joj ne bih prva pružila ruku pomirenja. Nisam prva krenula na nju, bila sam veliki diplomata do sada, ali neću je raskrinkavati u Zadruzi, ukoliko me ne napadne - rekla je Milena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.