ANA ĆURČIĆ NAJAVILA TELEVIZIJSKU SERIJU - otkrila detalje o snimanju: Gledaćemo ovo na malim ekranima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 07:16

ANA ĆURČIĆ NAJAVILA TELEVIZIJSKU SERIJU - otkrila detalje o snimanju: Gledaćemo ovo na malim ekranima

Već je veliko nestrpljenje.

Ana Ćurčić se proslavila širom regiona te je postala jedno od imena koje se najviše spominjalo u medijima u protekloj godini. Takođe, stekla je veliki broj pratilaca koji prate njene objave na društvenim mrežama.

Ipak, Ana ne koristi svoju slavu samo za svoju promociju, već učestvuje i u humanitarnim akcijama, ali i podržava ljude čiji rad veoma ceni.   

Sada je Ana podelila putem svog Instagrama najavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za drugu sezonu serije Azbuka mog života koja je snimljena na osnovu romana i scenarija Mirajne Bobić Mojsilović.

Ona je podelila objavu naše proslavljene književnice i na taj način je iskoristila svoju popularnost kako bi podržala kulturu.

- S ponosom javljam da će pretpremijera nove sezone serije AZBUKA Našeg života, biti u Sarajevu 16. Avgusta - stoji u objavi Mirjane Bobić Mojsilović.

Ana Ćurčič je izgleda kao i mnogobrojni gledaoci uživala u prvoj sezoni, te ne može da dočeka da pogleda i drugu sezonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.