Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 09:04

ANA ĆURČIĆ JE RASKRINKANA - našla se sa svojim bivšim i sa njom: Otkriveni detalji susreta

Više ne može da negira.

Ana Ćurčić je uspela da se oslobodi vanbračnog partnera u Zadruzi, ali i da stekne prijateljicu za čitav život Zoricu Marković. Njihovi poverljivi razgovori u toaletu obeležili su šestu sezonu, ostvarivši onu starogrčku misao da je prijateljstvo saglasje suprotnosti.

Mnogi su nagađali da li će njihovo prijateljstvo da opstane van klozeta u Šimanovcima, te se nagađalo da su jedan drugu samo koristile. Ipak, Ana i vlasnica velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitova poput "Uragan" i "Lijte kiše hladne vode" dolučile su da zapuše usta zlim jezicima te su pokazale javnosti da se njihova priča nije završila.

Njih dve su se sinoć našle u kafani, a slike su podelile na društvenoj mreži Instagram. Društvo su im pravila dva muškarca.

Zorica je došla sa sinom, a Ana sa Acom Bulićem. Podsetimo, Aca i Zoričin sin su zajedno snimili video, koji je pevačici i Ćurčićevoj pušten pred kraj "Zadruge".

"Drago mi je što si moj prijatelj", napisala je Ana na svom storiju, dok je Zorica slike okačila kao objavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.