ANA ĆURČIĆ JE PREVARANT! On je raskrinkao i neće joj biti dobro nakon GOLE ISTINE! Njen plan je sada otkriven

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 18:19

"ANA ĆURČIĆ JE PREVARANT!" On je raskrinkao i neće joj biti dobro nakon GOLE ISTINE! Njen plan je sada otkriven

Žustro, kako to obično biva!

Gost emisije "Narod pita" bio je prethodne večeri Ivan Marinković, kada je po ko zna koji put prokomentarisao ljubavni život Ane Ćurčić koji je ovih dana i više nego zastupljen u medijima, zbog nedavnog pomirenja sa Acom Bulićem.

Jedna od gledateljki je zajedno sa njim analizirala njeno ponašanje, te je Marinković otkrio da je Anin najveći poraz to što nije pobedila u šestoj sezoni, ali i objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto.

- Da naučiš ovog sina da bude sportista, pošto si ti bio, pa onda... Celu noć se polemiše o Ani, kao da nisu gledali televiziju. Koliko sam ja slušala i gledala, nju je majka sa 16 godina pustila da živi kod Ace, a kod Sanje je Aca priznao da je ona u 17. godini rodila. Ona je živela kod Ace, zašto nije ostala?! Znam kad je Zvezdan pričao da je ona bila drugarica njegove žene i on je pričao ženi: "Nemoj da se družiš s njom", ona je u stvari preotela Zvezdana od žene. Kažu da Aca nije imao ženu, nisu venčani - rekla je gledateljka.

- Pošto ste rekli da ne znamo da li je Aci to bila žena, nisu bili venčani, ali ako smo tu 13-godišnju vezu tumačili kao brak i njih kao supružnike, onda bi trebalo sve da gledamo na isti način i kažemo da je Aca imao ženu sedam godina - rekao je Darko.

- Ali Darko pre toga, ona je bila kod njega i rodila dete. Prvenstveno je Ana bila kod Ace, rodila dete i onda se razdvojila. Udala se i imala dva deteta i onda je bila sa Zvezdanom...Ona za to vreme, ona je išla na ručkove sa Acom. I sad ona rasturila ovaj brak, kako je Anđela njoj rasturila brak, a ona je sad to uradila - rekla je gledateljka.

- Znam ja šta hoćete da kažete, ali je poenta da je prevarant. Žena je prevarant, imala je jednu priču da uđe u "Zadrugu", prevari narod i osvoji prvo mesto, to je njen najveći gubitak - rekao je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.