ANA ĆURČIĆ ISPOLIVALA VODITELJKU ZADRUGE! Lom u studiju, nagli prekid emisije - skandal uživo u programu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 07:44

ANA ĆURČIĆ ISPOLIVALA VODITELJKU ZADRUGE! Lom u studiju, nagli prekid emisije - skandal uživo u programu!

Pobesnela zbog sasvim normalnog pitanja!

Ana Radulović je noćas u emisiji "Narod pita" ugostila Anu Ćurčić i Mikicu Bojanića. Gledaoci su imali prilike da se uključe u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

Miki Đuričić se uključio telefonskim putem u emisiju i ušao u verbalni sukob sa Anom. Ona nije mogla da podnese njegove reči, pa je u jednom trenutku polila sokom voditeljku i napustila emisiju.

Voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostala šokirana zadrugarkinim ponašanjem. Miki je saopštio da je Ana tražila njegov broj telefona kako bi se čula sa njim i njegovom suprugom, a kada je voditeljka upitala zašto je htela da bude u kontaktu sa njim, ona je prosula sok i napustila emisiju.

- Ju Bože. Ovo je strašno! Ja ne znam zašto sam ja kriva i zašto je ovaj sok prosut na mene, ali ovo je jedno veliko nepoštovanje i ja sam zaista bez teksta. Ovde ne smeju da se postavljaju pitanja, a smelo je da se uđe u Zadrugu i da se stoji pored Zvezdana - rekla je voditeljka.

- Ovo je nepoštovanje mene. Da mi izvrćete nasilje svaku emisiju i pravite me budalom. Ma marš! Neću više da budem ovde - komentarisala je Ana dok je napuštala emisiju, a onda se čulo kako nešto lupa iza kamera. 

- Ja ne znam zašto se ljudi ovako uvrede, uplaše i odu. Dolaze ovde da pričaju šta se dešavalo u Zadruzi. Ona je mene upravo polila zato što sam je pitala zašto je vas zvala van rijalitija. To je bilo jedno sasvim normalno pitanje - ostala je profesionalna voditeljka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.