ANA ĆURČIĆ I ACA BULIĆ NAPUŠTAJU SRBIJU - Uživo u lajvu otkrili detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 18:18

ANA ĆURČIĆ I ACA BULIĆ NAPUŠTAJU SRBIJU - Uživo u lajvu otkrili detalje!

Ovo je istina!

Drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, Ana Ćurčić, obnovila je svoju ljubavnu vezu sa Acom Bulićem nakon 26 godina.

Podsetimo, tokom šeste sezone Zadruge, Ana je završila odnos ljubavni sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je ostavio zbog ljubavi sa zadrugarkom Anđelom Đuričić.

Zvezdan i Anđela su pred kraj šeste sezone diskvalifikovani, a njihova ljubav se ugasila nakon izlaska iz Bele kuće, te se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đuričićeva vratila u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Mediji su "izgorelI" nakon što je Ana priznala da je ponovo u ljubavi sa Acom, a u jednom od njihovih zajjedničkih lajvova na društvenoj mreži Instagram, pratioci su ih upitali da li planiraju da otputuju negde:

- Ja sam jako umoran i jako bi mi trebao odmor, ali nećemo sigurno još nekih desetak dana, zbog obaveza - rekao je Bulić.

Ana je potvrđivala da će uskoro ići zajedno na odmor, a gde će se zaputiti ovog leta, ostaje nam da saznamo...

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković i DJ Tamaris, glavna tema bilo je pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

- Uh, što se Ane tiče, ja sam se trudila da zastupam to "protiv prevare", uvek sam na strani žena. Ja sam neko ko je dete razvedenih roditelja, otac je taj neko ko nije bio tu, videla sam ga pre devet godina na svom 18.rođendanu. I kada sam se stavila u ulogu deteta, nisam mogla da budem na strani ljubavnice...Ja Anu poštujem, ali ukoliko je ta ljubav bila kosmička, o Zvezdanu i Ani. Nakon svega je vrlo brzo ušla u neki emotivan odnos sa Acom, diskutabilna je emocija prema Zvezdanu. Ne sviđa mi se to i osoba koja je emotivno polupana da može tek tako da se prešalta na neku drugu osobu - rekla je Tamaris.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.