ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA POTPUNO POMRAČENJE: ČULA ono što SVI ŠAPUĆU po kući, cela Zadruga SE ALARMIRALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 18:13

ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA POTPUNO POMRAČENJE: ČULA ono što SVI ŠAPUĆU po kući, cela Zadruga SE ALARMIRALA

Ovo joj nije smela reći!

Veliki šef obavestio je zadrugare da je vreme za porodični sastanak, na kom su trebali da navedu tri najiritantnije osobe među njima. Na red je došla i Žana Milinković Đorđević, koja je iznela svoje mišljenje.

Kada je čula izlaganje, Ana Ćurčić skočila je na Žanu, te su ušle u žestok okršaj.

- Ana Ćurčić i njeno ponašanje me nervira, ja sam nju iritirala očigledno uvek jer joj nisam išla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz dlaku. Rekla je da se ja hvatam glavnog aktera jer hoću pitanja - rekla je Žana.

- Tako je, na mojoj muci si to uradila - rekla je Ana.

- Ana želi da je napada cela kuća, to joj je neka taktika. Od mene to neće dobiti. Smatram da je sa 46 godina trebala da postane svesna. Ona je mene zvala napolju, ona je meni prišla ovde, sama je tražila mene ovde kad je ušla. Ja sam joj rekla da neću da se mešam u odnos koji za mene definitivno nije bio završen, dokle god vidim povratnu reakciju i sa jedne i sa druge strane. Kome odgovaram odgovaram, kome ne, ne, i to je moje mišljenje - rekla je Žana ono što većina zadrugara po kući šapuće.

- Ana ne iznosi mišljenje za stolom da ne bi dala povoda da joj bilo ko šta kaže i vrlo je mudra i pametna. Ne radim smišljeno nego sam se dozvala totalno pameti. Navodim Necu, Dragića i Pecu - rekla je Ana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.