Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 20:39

ANA ĆURČIĆ ALARMIRALA ADVOKATE: Pljušte tužbe! Rešila je da stavi tačku! "Svašta je pričao i objavljivao na Instagramu"

Pljušte tužbe!

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić je spremna da goni Ivana Marinkovića zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio u emisiji "Narod pita", a kasnije i na Instagramu.

Ivan Marinković je tokom gostovanja u emisiji izneo brojne uvrede i pretnje na račun rijaliti cimerke Ane Ćurčić zbog čega je ona rešila da ga tuži.

- Tačno je, prikupljamo svu dokumentaciju i dokaze i advokat će proslediti nadležnim organima. Svašta je pričao, posle je i na društvenoj mreži Instagram nastavio da objavljuje svašta nešto. Odmah sam kontaktirala advokata nakon toga i spremamo sve, a postoji i snimak - rekla je Ana Ćurčić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.