ANA ĆE SVE OPROSTITI ZVEZDANU NAPOLJU! Šok prognoze nakon završetka Zadruge Šta mu je sve popuštala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 11:00

"ANA ĆE SVE OPROSTITI ZVEZDANU NAPOLJU!" Šok prognoze nakon završetka Zadruge "Šta mu je sve popuštala..."

Čeka se razvoj situacije posle rijalitija!

Tokom emisije "Finalna izbacivanja iz Zadruge", Ivan Marinković došao je u Šiša bar na intervju kod Marka Đedovića i tom prilikom govorio je o Ani Ćurčić.

On je žestoko osuo paljbu po Ani Ćurčić, pa pomenuo i njeno pomirenje sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ana je rekla da ste se i vi negde opustili od kako je Zvezdan izašao. Da li misliš da može doći do pomirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su njih dvoje u pitanju? - pitao je Marko.

- To je meni teško pitanje! Mislim da ne- odgovorio je Ivan.

- Rećiću da je najveći fokus Ana, Zvezdan, da se napolju čeka da se taj konac odmota. Mislim da se dok traje cela ova priča, da neće doći do pomirenja. Ne mogu da pobegnem od toga da je ona njemu više puta praštala, kako se Zvezdan ponašao prema njoj, mislim da će da popusti. Zahvaljujući nama je Zoričino i njeno prijateljstvo opstalo- rekao je Ivan.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.