ANA BI SE ODMAH POMIRILA SA ZVEZDANOM: Ćurčićeva na stubu srama zbog Slavnića! Bukti rat u Zadruzi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 16:25

ANA BI SE ODMAH POMIRILA SA ZVEZDANOM: Ćurčićeva na stubu srama zbog Slavnića! Bukti rat u Zadruzi (VIDEO)

Gestikulacija je odaje!

Tokom radio emisije koju vodi Filip Car došlo je do svađe između Marka Janjuševića Janjuša i Ane Ćurčić.

- Više puta si rekao mišljenje o Ani Ćurčić. Da li si ostao pri tome, ili je sve bio afekat? Da li smatraš da se Maja ukanalila prsnijim druženjem sa Majom? - upitao je Car.

- Mislim to. Smatram da većina ljudi ovde zapravo misli kao ja. Stojim iza toga. Ona je folirant. Sve što sam rekao, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez uvreda, moje čisto mišljenje - kazao je Janjuš.

- Da li je folirant jergovori jedno, a zapravo bi bila sa Zvezdanom opet? - upitao je Car.

- Pre svega je gestukulacija odaje, a svakako mislim da bi se pomirila sa Zvezdanom. Smatram da ne grešim. Neki se ovde ljute kada im se kaže mišljenje u lice. Loše stvari po nju radi. Neka radi šta želi, to će se svakako na nju odražiti. Ne mogu da kažem da je ona meni nešto loše uradila kad nije. Neke stvari mi nisu jasne, ne mogu to da razumem - rekao je Janjuš.

- Često dolazi do rasprava između Zorice i tebe. Kakvo je sad tvoje mišljenje o njoj nakon svega? Misliš li da je Zorica neko ko bi Ani trbo da skrene pažnju na to što radi - upitao je Janjuš.

- Ona je njena najbolja drugarica ovde, a mislim da je trbalo da joj skrene šažnju na ono što radi. Problem je kod nje što neke stvari brani, a zapravo ne misli tako. To je van koloseka. Zorica je žena koja misli da u pravu za sve što kaže. Nije mi ni Ana jasna, koja se stalno buni, zavisi od mišljenja svoje drugarice. Zorica ga lomi i šije sve pred sobom. Pokazuje da nema dobru nameru. Mislim da im prijateljstvo nije iskreno. Zorici je stiglo pitanje o druženju Maje i Ane, tad se sve pokazalo. Mene jovde niko ne može da uvredi - rekao je Janjuš. - rekao je Janjuš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA I ZVEZDAN PRED POMIRENJEM - Ćurčićeva MENJA ULOGE zbog rijalitija? "Neka smo mu mi svi neprijatelji!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023

"Nisam dobro danima, a juče je došla sređena, jedino zainteresovana da bude sređena i da se svađa."..Tokom radio emisije "Delegati" koju vodi Filip Car, jedan od gostiju je bio i Zvezdan Slavnić koji je progovorio o odnosu sa Anom Ćurčić, budući da je sinoć imao razgovor sa njom, ali i o raskidu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.