ANA BEKUTA ME MALTRETIRALA... Milica Pavlović šokirala javnost ispovešću - niko nije znao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ANA BEKUTA ME MALTRETIRALA..." Milica Pavlović šokirala javnost ispovešću - niko nije znao!

Priča iza "Tako mi treba"...

Pevačica Milica Pavlović pre nekoliko dana je objavila svoj treći studijski album koji nosi naziv "Zauvek" i pesme su se već uveliko zavrtele, a na jednoj od numera je sarađivala i sa folk zvezdom Anom Bekutom.

Milica i Ana su poslednjih godina u prijateljskim odnosima, pa je atraktivna Leskovčanka imala veliku želju da joj upravo starija koleginica producira pevanje na jednoj od pesama.

A post shared by Milica Pavlovic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@senoritamilica) on Dec 22, 2018 at 3:23am PST

Reč je o emotivnoj baladi "Tako mi i treba", koju je komponovao najuspešniji grčki kompozitor Fivos, dok je tekst napisala Ljiljana Jorgovanović.

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Sep 6, 2018 at 2:12pm PDT

Pavlovićeva ističe da joj je bilo zadovoljstvo da sarađuje sa Bekutom i da je ona veliki profesionalac.

- Ana je pre svega divan i dobar čovek, a zatim i velika zvezda i jedan od najboljih vokala na našim prostorima. O njenim hitovima i glasu nema potrebe govoriti, pa sam zato i želela da upravo ona producira pevanje jedne od najlepših pesama koje sam ja do sada snimila u svojoj karijeri. U studiju nam je bilo zaista divno, odlično smo se zabavljali, ali sam isto tako još jednom videla koliki je Ana profesionalac. Ona je tačno znala šta želi da čuje kada sam ja u pitanju i kakvu emociju mora da nosi ova numera, i bila je uporna da od mene to i dobije. Snimanje nam je išlo lako i dobro su nam se poklopile energije, ali sam u šali Ani rekla da me je baš ozbiljno izmaltretirala jer sam jednu rečenicu u pesmi morala da ponovim mnogo puta sve dok nije ispala onako kako je Ana to zamislila da treba da zvuči - rekla je kroz smeh Milica.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 20, 2018 at 12:36pm PST

Ova srpska pevačica ima NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI! A evo kakve MUKE ima zbog toga! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović otkriva: Ana Bekuta me je maltletirala!

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2018

Milica Pavlović sarađivala je sa folk zvezdom Anom Bekutom. Njih dve su poslednjih godina u prijateljskim odnosima, pa je Milica imala veliku želju da joj upravo starija koleginica producira pevanje na jednoj od pesama. Ana Bekuta me je ozbiljno maltletirala!..Milica Pavlović ističe da joj je bilo...

Nastavak na Svet plus...

Milica Pavlović: Izdržavala bih svog dečka

Izvor: Tracara.com, 29.Dec.2018, 10:56

Pevačica Milica Pavlović uveliko promoviše svoj novi album Zauvek, zbog čega je dala veliki intervjuu u kojem je između ostalog otkrila da bi rado izdržavala  partnera koji manje zarađuje od nje. ’’Često me ljudi pitaju da li bih bila sa nekim dečkom koji zarađuje manje nego ja. Naravno...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.