AMIDŽIĆEVA DEVOJKA IZAZVALA SKANDAL USRED EMISIJE: Pojavila se Ognjenu u kadru - Snimak viralan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 12:58

AMIDŽIĆEVA DEVOJKA IZAZVALA SKANDAL USRED EMISIJE: Pojavila se Ognjenu u kadru - Snimak viralan!

Evo šta je razlog.

Voditelj Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u vezi sa mlađom koleginicom Minom Naumović.

U početku oni su svoju vezu krili od očiju javnosti, a otkako su priznali, sve oči su uprte u njih dvoje.

Ono na šta javnost obraća posebnu pažnju jesu stajlinzi mlade Mine koja, evidentno, voli da se oblači provokativno.

Tako se Mina sinoć u emisiji pojavila u beloj širokoj košulji ispod koje je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo donji veš, a komentari na društvenim mrežama samo su se nizali. Košulju je ukombinovala sa visokim crnim štiklama, i izgledala je zaista odlično.

"Gazdarica se opustila", "Da li je ovo Ognjenova košulja?", "Brutalne noge", "Svaka čast na izgledu" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, nakon što su u javnost dospeli paparaco snimci Mine i Ognjena, voditelj je javno priznao vezu sa koleginicom, ali nije želeo previše da detaljiše.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je tada Ognjen za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.