AMIDŽIĆ SA SINOM I DEVOJKOM NAPUSTIO SRBIJU: Prvi put svi zajedno otišli na putovanje, evo kako se provode (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:27

AMIDŽIĆ SA SINOM I DEVOJKOM NAPUSTIO SRBIJU: Prvi put svi zajedno otišli na putovanje, evo kako se provode (FOTO)

Mina se odmah pohvalila na mrežama!

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova koleginica Mina Naumović nekoliko meseci uživaju u skladnoj vezi, te često putuju zajedno.

Otkako su obelodanili romansu neretko na svojim mrežama postavljaju i zajedničke fotografije, a sada je Mina otkrila da su otputovali u Sloveniju.

Naime, Mina je na Instagramu podelila fotografiju i pokazala da im ovog puta na odmoru društvo pravi i Ognjenov sin Matija, kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Ognjen je podelio fotografiju sina sa drugarima i napisao ''Sopranos junior, pripreme'' , dok ih je Mina usnimili u trenutku kada su krenuli u spa.

Inače, Mina i Ognjen više se ne razdvajaju, a poznato je da se ona i uselila u njegov stan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.