AMIDŽIĆ JE PROŠLOST: Danijela Dimitrovska nakon razvoda pronašla sreću - Uživa u vezi sa ovim poznatim muškarcem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 09:28

AMIDŽIĆ JE PROŠLOST: Danijela Dimitrovska nakon razvoda pronašla sreću - Uživa u vezi sa ovim poznatim muškarcem!

Kako se spekuliše, u vezi su već šest meseci.

Manekenka Danijela Dimitrovska prošle godine se razvela od voditelja Ognjena Amidžića, a kako pišu domaći mediji, već neko vreme uživa u ljubavi sa zgodnim Jevremom Kosnićem.

Jevrem Kosnić je bivši fudbaler, a sada biznismen, a navodno je već pola godine u vezi sa Danijelom.

Da je sigurna u svoje emocije prema njemu, pokazuje i podatak da je Danijela Jevrema upoznala sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice, pisao je "Story".

Jevrem i te kako vodi računa o svom izgledu, a isklesane mišiće se ne libi da pokaže na društvenim mrežama.

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru - rekao je bio izvor za gorepomenut magazin.

Podsećanja radi, javnost je nedavno saznala i da je Ognjen Amidžić pronašao sreću posle razvoda od manekenke sa kojom ima sina, i to pored mlađe koleginice Mine Naumović. Voditelj je kratko potvrdio da je u vezi, a par od tada objavljuje i zajedničke fotografije na mrežama.

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.