AMAR GILE SE RAZVODI ZBOG NATAŠE RADAN? Saška Karan RASKRINKALA zadrugarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMAR GILE SE RAZVODI ZBOG NATAŠE RADAN? Saška Karan RASKRINKALA zadrugarku

Ma, je li moguće?

Tokom dana Nataša Radan odradila je test za trudnoću, koji je pokazao negativne rezultate, pa je zadrugarki laknulo. Ona se poverila Nini Babić, pa je spomenula da je poslala tajnu poruku preko Ivane Radić i to pevaču Amaru Giletu i da sada čeka njegovu reakciju.

Međutim, njoj je prišla i Saška Karan, koja ju je posavetovala, da treba da se skloni od oženjenog muškarca sa kojim je Radanova imala aferu.

- Ja koliko sam čula da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je taj čovek oženjen, je l' tako? Šta ti imaš tu uopšte da tražiš? Nema tu nekih drugih stvari, nemaš ti ništa tu da tražiš. Zar ti ne možeš da nađeš nekog slobodnog muškarca? Šta misliš da će on da se razvede - govorila je Saška.

Nataša je tvrdila da postoji nešto što ne može da kaže, a radi se o muškarcu o kom je pričala sa Saškom.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.