AMANET ponovo spojio Danicu Maksimović i Svetozara Cvetkovića! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMANET ponovo spojio Danicu Maksimović i Svetozara Cvetkovića! VIDEO

Nakon više od trideset godina film "Amanet", spojio je ponovo Danicu Maksimović i Svetozara Cvetkovića ulozi bračnog para.

Poznati glumci stigli su zajedno na crveni tepih neposredno pred početak premijere filma "Amanet". "Pa vidite kako se volimo", rekla je Danica za emisiju "Exkluziv". "Apsolutno. Više od 30 godina se poznajemo. Mislim radili smo mi u međuvremenu mnoge stvari, ali prva stvar koju smo zajedno radili je bila je film "Hajduk Aleksandra Petkovića", i od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nadalje, s vremena na vreme ali ovo je kraj", dodao je Svetozar. Međutim, glumica se nije složila sa tim , već je najavila da tek sada počinju saradnju.

Ova savremena melodrama sa elementima trilera bavi se savremenim trenutkom u kojem živimo ono što su nam roditelji ostavili u amanet. U debitantskom ostvarenju Nemanje Ćipranića, glavne uloge igraju mladi glumci Milica Živanović i Nemanja Bulajić. Jedna od sporednih uloga pripala je Jelisaveti Orašanin koja se trenutno nalazi u žiži javnosti zbog raskida sa Vukom Kostićem i navodne veze sa Momirom Gajićem.

Pogledajte trejler za film Amanet koji možete već sada pogledati u vašim bioskopima:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.