ALO, ŽENA TE GLEDA! Požgaj se oteo kontroli - jedna mi sisa prst, druga mu u krilu, treću LJUBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALO, ŽENA TE GLEDA! Požgaj se oteo kontroli - jedna mi sisa prst, druga mu u krilu, treću LJUBI!

Ovo mu neće oprostiti.

Strasti se otimaju kontroli u vili "Parova", a u središtu je Aleksandar Požgaj.

GORE OD DROGE: Mili navučen na strašan porok, Marijana u strahu za opstanak! (VIDEO)

Kontroverzni takmičar je u toku noći poljubio atraktivnu Šveđanku Meu Bond, da bi potom prešao na vreli flert sa Ilijanom Vagić. Ilijana je igrala oko njega da bi potom u toku plesa počela da sisa njegov prst. Aleksandar ju je potom privukao sebi i pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je poljubi, na šta se ona izmakla.

Ona je ranije u toku noći osudila njegovo ponašanje, dodavši da je zauzet i da ne bi trebalo tako da se ponaša.

U toku noći, Požgaju je Melisa sela u krilo, dok je Ilijana igrala oko njega. Kontroverzni Požgaj se očigledno prepustio strastima.

 Mea ga je potom opkoračila i nastavila da mu igra u krilu. Njihovo ponašanje naišlo je na podsmeh i osude Izabele Anderson, Nikole Lakića i Aleksandre Tasić-Coke.

Aleksandar Požgaj je pogazio svoj zavet dat supruzi Ivani nakon što je poljubio Meu. Da li je njegov brak ugrožen i šta li će misliti njegova žena? Ostaje nam da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.