ALO, PRENELA SI MI BAKTERIJU! Maja na stubu srama nakon odnosa - Ljubavnik je optužio za polnu bolest!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 10:25

"ALO, PRENELA SI MI BAKTERIJU!" Maja na stubu srama nakon odnosa - Ljubavnik je optužio za polnu bolest!

Pokušava da objasni.

Maja Marinković trenutno uživa u svojevrsnom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim gotovo svakodnevno ima intimne odnose, a kojeg je inače preotela Anđeli Đuričić.

Pre Zvezdana, Maja je krevet delila sa Filipom Carem, a sada se TikTokom širi snimak svađe bivših ljubavnika na kojem Car optužuje Marinkovićevu da mu je prenela bakteriju putem intimnog odnosa.

Maja se trudila da se pošto-poto opravda, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se "branila" time da joj je pao imunitet i da infekcija nije bila polna.

- Nema srednju školu, nema vozačku dozvolu. Ovaj nema ništa - govorila je u svađi Maja Caru.

- Nemam to ništa, ali sam imao polnu bakteriju od nje koju sam jedva izlečio. E to imam. To da okačim kao orden - vikao je Filip.

- To nije istina. Ja sam imala pad imuniteta. Tri dana problem - branila se Maja.

- Hvala bogu da sam polnu bakteriju izlečio antibioticima, kremama i čajevima. Ali od vojske i od svega imam bakteriju Maje Marinković - nastavljao je Car.

- Ti se služiš lažima - nije odustajala Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.